Over Linda

linda1

Gedragsspecialist | IPH erkend Trainer Positieve Gezondheid (zelfstandig/Visiom/Fontys) | Ambulant Begeleider Expertise team de Twijn Zwolle| Trainer Re-Fit | co- auteur “Communicatietoolkid” | co-ontwikkelaar en mede-eigenaar “Learn & Life Journal”

Voor meer informatie over mijn achtergrond, zie mijn LinkedIn pagina

Ik ben Linda Goldsteen.

Ik ben een persoon die volop geniet, zich verwondert en betekenisvol leeft, en oh ja, lachen is ook een must! Een positieve instelling is voor mij van onschatbare waarde.
De afgelopen jaren heb ik met veel plezier met jongeren gewerkt, als ambulant begeleider met een onderwijsachtergrond. Ik vind het geweldig om samen op te trekken met jongvolwassenen, ze te ondersteunen zonder hun pad te bepalen. In mijn werk kom ik vooral jongeren tegen die te maken hebben met uitdagingen door ziekte of een beperking. Hun veerkracht en vermogen om de regie te voeren over wat belangrijk voor hen is, inspireren me keer op keer! We kunnen allemaal veel van hen leren.

En dat is precies wat ik wil doen en delen; lessen over het ervaren van je eigen gezondheid, het gevoel van controle en het durven uitzetten van je koers, en bovenal dankbaar zijn voor de kleine dingen!

Tijdens mijn opleiding tot Trainer Positieve Gezondheid bij de IPH vielen er voor mij verschillende puzzelstukjes op hun plek. Ik ben anders gaan kijken naar mijn eigen gezondheid, welbevinden en levensdoelen. Hierdoor kan ik nu meer genieten, ontspannen en écht leven! En dat gun ik iedereen. Het begint bij jezelf, vanuit daar kun je ook op een waardevolle manier, vanuit een holistische blik met de ander in gesprek. 

“De ander écht zien, dat is geen truc, iets wat je aan kunt leren. Dat is je oprecht verwonderen, benieuwd zijn naar de ander, luisteren met aandacht.”

Linda Goldsteen

Mijn trainingen bevatten de theorie vanuit Positieve Gezondheid, maar zijn tegelijkertijd gericht op de persoonlijke ervaringen, talenten en behoeften van de groep. Ik werk met een luisterend oor, in verbinding en vanuit een holistische blik, met een flinke dosis humor en een nuchtere kijk op zaken.

 

Naast mijn werk als ambulant begeleider en zelfstandig trainer en coach ben ik vooral vrouw van een geweldige vent en moeder van twee zoons en een dochter. Ons gezin is compleet met een hond en vier kippen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik een echte huismu(t)s ben, maar dat maakt me gelukkig! Thuis zijn en aanrommelen, met het interieur bezig zijn, is voor mij heerlijk ontspannend. Af en toe waag ik me aan een sportieve uitdaging en ga ik op pad met de racefiets. Maar het ultieme genieten vind ik toch tijdens wandelingen met de hond langs de IJssel en in het bos. Ik geniet van het vrijwilligerswerk bij het Ronald Mc Donaldhuis in Zwolle, waar ik een avond per week gastvrouw ben.

In de weekenden met vrienden borrelen, spelletjes spelen en regelmatig eropuit met vrienden en familie (kamperen met onze caravan, zo fijn!) maken mijn dagelijks leven tot een feestje!

 

Kortom, ik ben een enthousiaste levensgenieter die haar passie voor Positieve Gezondheid graag met anderen deelt. Laten we samen leren, groeien en glimlachen!

linda3